Danmarks største jobdating - Fest For Fyrede - kommer til Kolding

Foto: Kolding Kommune.
dato

Den 9. oktober vil Kolding være vært for en stor fest for jobsøgere og virksomheder. Over 500 kompetente jobsøgere vil samles på Comwell Kolding til "Fest For Fyrede", en dag fyldt med inspiration og jobsøgningsglæde.

Oplægsholdere inkluderer Michael Rasmussen, der vil give råd om effektivitet og succes, og Kåre Danielsen, stifter og direktør af Jobindex, der vil belyse aktuelle tendenser i jobmarkedet.

Men festen er ikke kun for jobsøgere. Virksomheder med ledige stillinger kan også deltage i jobdating, hvor de kan møde potentielle nye medarbejdere. Jobcenter Kolding vil facilitere jobdating-arrangementet, der løber parallelt med det spændende program på scenen.

"Fest For Fyrede" er inspireret af USA's "pink-slip-parties", og er en dag hvor jobsøgere kan få nye redskaber, motivation og jobsøgningsglæde. Arrangementet er arrangeret i samarbejde mellem Powerjobsøgerne, Jobindex A/S, Comwell Kolding og Kolding Kommune.

For mere information og tilmelding, besøg https://www.jobindex.dk/cms/fest-for-fyrede. Virksomheder, der ønsker at deltage i jobdating, kan kontakte Tom Walther, virksomhedskonsulent Kolding Kommune, på tomwa@kolding.dk eller 2054 2796.


https://www.kolding.dk/om-kommunen/nyhedsarkiv/danmarks-storste-jobdating-fest-for-fyrede-kommer-til-kolding/
Kilde: Kolding Kommune