IT Supporter

Profilbillede
dato

Få afvekslende opgaver og mulighed for at specialisere dig

Kunne du i dit næste job tænke dig at have hænderne i mange forskellige teknologier og systemer? Vil du udvikle dig og være en del af en virksomhed der vækster? Og har du lyst til at være en del af et team, der hjælper hinanden?

Velkommen til Danæg

Du bliver nyeste medlem af et team på 4 kolleger i Group IT, der alle arbejder med IT-drift. Fokus er på at sikre og udvikle et effektivt, fleksibelt og sikkert IT-miljø, som understøtter koncernens IT-strategi.

Hele teamet sidder sammen, og vi er et team, der hjælper hinanden. Der er altid godt humør og en afslappet stemning. Der er plads til at være sig selv og plads til at begå fejl,” fortæller IT-chef René Enemark.

Læs mere om, hvordan det også er at være en del af Danæg her: https://www.danaeg.dk/om-os/job-karriere/

Bliv dine kollegers livline i hverdagen

Du vil hurtigt opdage at få en afvekslende hverdag, hvor du bestemt ikke kommer til at kede dig. I Danæg vækster vi, og det gør, at der hele tiden er nye brugere, der skal oprettes og pc’er, der skal opsættes.

Dine opgaver bliver primært helpdesk-opgaver og den daglige drift, som indebærer support til både alle administrative funktioner samt support på produktionssystemer. Samtidig understøtter du også vores it-konsulent på projekter eller indgår selv i projekter med forretningen. Så du kan kort ridset op se frem til at:

  • yde support til koncernens brugere
  • lave fejlsøgning i cloud, samt på on-premise hardware og software
  • indgå i den daglige drift af server og infrastruktur
  • deltage i projekter og implementeringsopgaver.

Nogle af de teknologier og systemer vi arbejder med, er bl.a. Microsoft Azure, XenApp 7.x, Microsoft 365, Microsoft System Center Suiten, Microsoft Hyper-V, Veeam, Netværk, Storage, ITSM, ITIL, ISO27001 samt Manufacturing IT/OT.

Sådan er din hverdag skruet sammen

Opgaverne løser du primært fra kontoret, men 15-20 dage om året kommer du også rundt til andre lokationer, hvor du møder kolleger – både i resten af Danmark og i Norden.

Du indgår også i vores driftsvagtordning sammen med dine kolleger. Den er i øjeblikket 3 uger ad gangen, og I deler den ligeligt i teamet.

Erfaren og serviceminded IT-supporter

Det vigtigste for at lykkes – og ikke mindst trives – i rollen, er at du er serviceminded og har en åben og imødekommende tilgang til alle de kolleger, du møder. Det kræver også en vis struktur, samt ”sense of urgency” når du arbejder med en service desk. Derudover er det vigtigt, at du:

  • har erfaring som IT-supporter i en mellemstor eller stor virksomhed – måske endda fra en produktionsvirksomhed
  • er vant til at være ude hos brugerne og ved, at det er ude hos brugerne, at du får den bedste forståelse for problemet.

Vil du være vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef René Enemark på 4012 7764.

Vi kalder til samtale løbende, så tøv ikke med at søge. Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Danæg Holding A/S, Danægvej, 6070 Christiansfeld

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-01-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5942491

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet