Søges: Engageret medarbejder til STU-afdeling med fokus på udvikling og støtte

Profilbillede
dato

CSV Kolding søger ny medarbejder til vores STU-afdeling i Christiansfeld. Der er tale om fastansættelse på 32 timer om ugen.

STU er en særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge med særlige behov. Eleverne er kendetegnet ved at have en række funktionsnedsættelser (fysiske, mentale og psykiske) samt kommunikative udfordringer. Alle har brug for tæt personalestøtte, guidning og/eller hjælp til pleje fra personalet.

Trods forskellighed og forskellige behov er det fælles for vores unge, at de har ressourcer, drømme og håb. Vi ser det som essentielt at se eleven som en værdi i sig selv, at få øje på og skabe rum for de ressourcer og ønsker til samspil, den enkelte har. 

Vi har fokus på at arbejde målrettet med ASK, sanseintegration og ADL, så eleverne får den bedst mulige platform for deres videre voksenliv.

Du vil blive en del af et tværfagligt team, hvor der er gode muligheder for at bringe din faglighed i spil og sætte dit eget præg på hverdagen.


Vi søger kolleger, som…

 • eksempelvis er uddannet pædagog, pædagogisk assistent, fysioterapeut, SSA eller ergoterapeut og brænder for at arbejde med målgruppen
 • er optaget af at facilitere læring, udvikling og aktivitetsbaseret undervisning for unge mennesker 
 • kan tage initiativ, tåle forandringer og finde og gribe muligheder, når dagen udvikler sig anderledes end planlagt
 • har fokus på relationsarbejde og kender betydningen af at omsætte og guide elevernes initiativer og tiltag til hensigtsmæssige handlinger
 • har humor og bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • evner at være anerkendende og bevare overblikket, når det går stærkt
 • gerne har kendskab/kompetencer til ASK (alternativ og supplerende kommunikation).


Vi leder efter en kollega, der evner at se udviklingspotentiale i den enkelte unge uanset udgangspunkt. Vi har en neuropædagogisk tilgang og arbejder meget med sansestimulering.


Om os

STU Christiansfeld er en del af CSV Kolding, som organisatorisk hører til i Social- og arbejdsmarkedsforvaltningen i Kolding Kommune. Vi er en del af "Ungeområdet", der samlet set består af fire centre.

Du vil blive en del af et tværfagligt team, hvor vi efter denne rekrutteringsproces vil være i alt seks medarbejdere. Teamet består af ergoterapeuter og pædagoger. Vi brænder for at udvikle STU Christiansfeld og bringe vores faglighed og erfaring i spil.

Vores kerneværdier er ordentlighed, nysgerrighed, respekt, åbenhed, loyalitet og humor. Vi er imødekommende i vores samarbejde med forældre og interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi har en undersøgende og nysgerrig tilgang, hvor vi forsøger at bringe vores faglighed i spil på nye måder.

I Kolding Kommune sætter vi borgeren i centrum. Det gælder også for eleverne i Christiansfeld, hvor størst mulig grad af selvbestemmelse og autonomi altid er målsætningen. Vi drives af værdier som høj faglighed, nysgerrighed og et kollegialt fællesskab, hvor blandede fagligheder løfter den samlede indsats.

Vi er en del af kommunens Ungeindsats og samarbejder tæt med øvrige aktører for at sikre overgang og helhed i indsatsen omkring den enkelte unge.


Om stillingen

 • Fastansættelse på 32 timer om ugen
 • Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation
 • Ansøgningsfrist er d. 18. august 2024
 • Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 21. august
 • Tiltrædelse d. 1. oktober 2024 (men gerne før)


Du kan blive klogere på CSV Kolding på vores hjemmeside www.csv.dk

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3af7823d)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (8-35 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - CSV, Center for Specialundervisning og Rådgivning til Unge og Voksne, SAF, Nicolaiplads, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6079484

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet